Snitelul vienez este un snitel preparat in mod clasic, insa are ca ingredient inedit pesmetul. Acesta prinde o crustra crocanta, ceea ce ii ofera un gust deosebit.

 

De ce ingrediente ai nevoie:

  • 4 fasii de piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de faina
  • Sare si piper
  • Ulei pentru prajit .

Cum se prepara:

  • Se bat bine cele doua oua si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Carnea se bate ca pentru snitel, se da prin faina, ou si apoi pesmet, dupa care se scutura bine pentru a indeparta surplusul.
  • Se incinge uleiul in tigaie si se pune carnea la prajit, pe ambele parti.

Cum se serveste:

  • Snitelul vienez se serveste cald, cu garnitura de cartofi nature si cu un vin alb demisec.
  •   2009-09-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana-Maria Dragota

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii