Somonul afumat cu mustar si marar este usor de preparat si foarte gustos. Are o aroma placuta, fiind ideal pentru mesele in familie.

Ingrediente pentru somonul afumat cu mustar si marar


10 grame marar tocat
10 ml suc de lamaie
30 grame mustar iute
700 grame somon
ulei de masline
sare
piper.

Cum se prepara somonul afumat cu mustar si marar

Intr-un bol amesteca mararul cu mustarul, sucul de lamaie, sarea si piperul. Aseaza somonul intr-o tava si unge cu amestecul cu mustar. Acopera si da la frigider pentru 20 de minute.

Unge gratarul cu ulei de masline si lasa la incins cateva minute. Tapeteaza cu o folie de aluminiu si adauga somonul. Lasa pestele pe gratar timp de 30 de minute. Ai grija sa il intorci pe ambele parti.

Cum se serveste somonul afumat cu mustar si marar

Somonul afumat cu mustar si marar se serveste cald, cu diverse garnituri din legume si salata.
 

  •   2012-05-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii