Somonul afumat cu mustar si marar este usor de preparat si foarte gustos. Are o aroma placuta, fiind ideal pentru mesele in familie.

Ingrediente pentru somonul afumat cu mustar si marar


10 grame marar tocat
10 ml suc de lamaie
30 grame mustar iute
700 grame somon
ulei de masline
sare
piper.

Cum se prepara somonul afumat cu mustar si marar

Intr-un bol amesteca mararul cu mustarul, sucul de lamaie, sarea si piperul. Aseaza somonul intr-o tava si unge cu amestecul cu mustar. Acopera si da la frigider pentru 20 de minute.

Unge gratarul cu ulei de masline si lasa la incins cateva minute. Tapeteaza cu o folie de aluminiu si adauga somonul. Lasa pestele pe gratar timp de 30 de minute. Ai grija sa il intorci pe ambele parti.

Cum se serveste somonul afumat cu mustar si marar

Somonul afumat cu mustar si marar se serveste cald, cu diverse garnituri din legume si salata.
 

  •   2012-05-02
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.