Feluri principale

#somon #somon afumat #coaja de paine

Somon afumat in coaja de paine

Daca iti plac preparatele din somon, poti sa-l folosesti pentru un fel de mancare mai putin obisnuit: somonul afumat in coaja de paine .
 

Ingrediente pentru somonul afumat in coaja de class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/paine" title="paine">paine " title="paine">paine

 

  • 2 pachete de branza cremoasa
  • 100 gr fumat
  • 1 lingurita capere, scurse
  • 1 paine intreaga
  • 1 lingura arpagic proaspat, taiat
     

Cum se prepara somonul afumat in coaja de paine


Pune intr-un blender branza, somonul, arpagicul si caperele. Amesteca bine pana cand obtii o pasta neteda si cremoasa. Daca este nevoie, adauga sare si piper dupa gust.

Taie-i painii un capac, scoate miezul, umple painea cu compozitia de somon. Adauga capere la capat, pentru a decora frumos painea.

O alta varianta este sa faci sandwich-uri duble, folosind aceasta pasta. Le poti folosi ca aperitive la o ocazie speciala sau pentru o cina usoara. Foloseste o paine de calitate, proaspata, dar care nu se faramiteaza repede.

Pentru cei mici se pot face sandwich-uri pe care sa "desenezi" cu ajutorul caperelor si arpagicului diverse figuri.
 

Cum se serveste somonul afumat in coaja de paine


Se serveste imediat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului