Feluri principale

#somon #branza #rosii #oua

Somon cu macaroane

Somonul cu se prepara repede si este foarte gustos. Pentru acest preparat poti folosi orice tip de paste doresti.
 

Ingrediente pentru somonul cu macaroane
 

  • 250 grame somon
  • sare
  • 200 grame macaroane
  • 25 grame unt
  • 25 grame faina
  • 300 ml lapte
  • 2 oua fierte
  • patrunjel
  • piper
  • 100 grame branza rasa
  • felii de rosii pentru garnitura .

 

Cum se prepara somonul cu macaroane
 

Intr-o cratita cu apa sarata fierbinte adauga macaroanele. Lasa-le sa fiarba timp de 10 - 15 minute. Intr-o tigaie topeste untul. Adauga faina si lasa pe foc timp de 2- 3 minute, pana cand isi schimba culoare. Amesteca continuu.

Ia cratita de pe foc si toarna treptat laptele. Amesteca bine. Pune cratita din nou pe foc si lasa sa fiarba pana cand obtii un sos consistent. Ia sosul de pe foc.

Adauga ouale fierte si somonul. Amesteca incet toate ingredientele. Adauga apoi si patrunjelul . Asezoneaza cu sare si piper.

Scurge macaroanele si rastoarna-le intr-un bol. Adauga jumatate din cantitatea de branza si amesteca bine. Amesteca apoi macaroanele cu somonul. Presara pe deasupra restul de branza.
 

Cum se serveste somonul cu macaroane
 

Somonul cu macaroane se serveste cu felii de rosii.

  •   2011-01-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii