Somonul la cuptor cu fasole verde si patrunjel este usor de preparat si foarte gustos. Este ideal pentru cinele in familie. Se serveste cald, cu salata verde.

Ingrediente pentru somonul la cuptor cu fasole verde si patrunjel


500 grame somon taiat in cuburi
200 grame crema de branza
40 ml lapte
1 legatura patrunjel tocat
100 grame fasole verde
4 felii de paine taiate in cuburi
75 ml ulei de masline
100 grame parmezan ras.

Cum se prepara somonul la cuptor cu fasole verde si patrunjel

Intr-un bol amesteca crema de branza cu laptele, patrunjelul si asezoneaza cu sare si piper. Adauga cuburile de somon si amesteca bine.

Toarna totul intr-o tava. Intr-un bol amesteca painea cu uleiul de masline. Adauga putin piper si parmezanul ras si adauga peste amestecul cu peste din tava.

Da tava la cuptor pentru 40 de minute.

Cum se serveste somonul la cuptor cu fasole verde si patrunjel

Somonul la cuptor cu fasole verde si patrunjel se serveste cu salata verde.
 

  •   2012-06-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii