Feluri principale

#ulei de masline #parmezan #ceapa verde #usturoi #spaghete

Spaghete cu sos de ceapa verde

Spaghettele cu sos de ceapa verde au un gust proaspat si savuros. Se prepara repede si sunt ideale pentru cinele usoare. Se servesc ca atare, sau cu parmezan ras pe deasupra.
 

Ingrediente pentru spaghette cu sos de ceapa verde
 

 

Cum se prepara spaghettele cu sos de ceapa verde
 

Fierbe pastele in apa cu sare. In timp ce pastele se fierb, incinge 30 ml de ulei de masline intr-o tigaie. Adauga ceapa verde tocata si usturoiul. Amesteca din cand in cand. Lasa pe foc timp de 5 - 10 minute.

Transfera apoi aceasta compozitie intr-un blender. Adauga sare, piper, coaja de lamaie si restul de ulei de masline. Amesteca bine. Adauga si 100 ml din apa in care fierb pastele.

Amesteca bine pana obtii un piure cremos. Strecoara apoi piureul si transfera-l intr-o cratita. Adauga pastele fierte si amesteca bine.

Incorporeaza si parmezanul ras. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
 

Cum se servesc spaghettele cu sos de ceapa verde
 

Spaghettele cu sos de ceapa verde se servesc ca atare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului