Stroganofful de carnati este o mancare consistenta, ideala pentru toamna, atunci cand zilele se racoresc. Este aromata si gustoasa si se serveste cu paine taraneasca.
Ingrediente pentru stroganofful de carnati
10 ml ulei de masline
8 carnati
3 felii de bacon tocat
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi tocati
500 grame ciuperci feliate
5 grame boia dulce
50 grame pasta de tomate
200 ml supa de vita
50 grame smantana
1 ceapa verde tocata
paine taraneasca.
Cum se prepara stroganofful de carnati
Incinge uleiul intr-o tigaie. Adauga carnatii si lasa-i pe foc timp de 10 - 15 minute, intorcandu-i pe toate partile. Ia de pe foc si pasteaza-i intr-un loc cald.
Adauga in tigaie baconul, ceapa si usturoiul. Lasa pe foc timp de 3 minute, dupa care adauga ciupercile, boiaua, pasta de tomate si supa. Lasa pe foc pana cand da in clocot.
Taie carnatii in felii si adauga in tigaie. Asezoneaza cu sare si piper si lasa pe foc timp de 5 minute. Ia de pe foc tigaia si adaufa ceapa verde si smantana.
Cum se serveste stroganofful de carnati
Stroganofful de carnati se serveste cald, cu paine taraneasca.
#carnati #retete #stroganoff #stroganoff de carnati
Stroganoff de carnati
Stroganoff de carnati Stroganofful de carnati este o mancare consistenta, ideala pentru toamna, atunci cand zilele se racoresc. Este aromata si gustoasa si se serveste cu paine taraneasca.- 2012-08-31 2012-08-31
Articole din mancare
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz