Feluri principale

#retete #ciuperci #strudel #strudel cu ciuperci

Strudel cu ciuperci

Strudelul cu ciuperci este un preparat gustos, aromat si satios. Se prepara rapid si se servesc cu sos de iaurt si ierburi uscate.

Ingrediente pentru strudelul cu ciuperci


aluat
125 grame iaurt
ierburi uscate
2 grame mustar uscat
10 ml otet
ulei de masline
500 grame ciuperci
2 catei de usturoi
60 grame pesmet
cimbru
sare
piper.

Cum se prepara strudelul cu ciuperci

Intr-un bol amesteca iaurtul cu ierburile uscate, mustarul, otetul si putin piper. Intr-o tigaie incinge uleiul de masline si adauga ciupercile. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa ciupercile pe foc timp de 10 minute.

Adauga apoi usturoiul si simbrul. Mai lasa pe foc cateva minute. Ia de pe foc si lasa sa se raceasca, dupa care rastoarna intr-un blender si amesteca bine.

Intinde o foaie de aluat si unge cu ulei de masline adauga pesmetul si ciupercile. Ruleaza apoi aluatul si sigileaza la capete. Unge strudelul cu ulei de masline si aseaza intr-o tava.

Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Cand este gata, scoate din cuptor, lasa sa se raceasca si feliaza.

Cum se serveste strudelul cu ciuperci

Strudelul cu ciuperci se serveste cu sosul de ierburi uscate si iaurt.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului