Feluri principale

#sufleu #fasole #cascaval #oua

Sufleu cu fasole verde, oua si cascaval

Sufleul cu fasole verde este un preparat usor si gustos in acelasi timp. Se pregateste repede si poate fi servit si atunci cand ai invitati.
 

Ingrediente pentru sufleul cu fasole verde
 

  • un kilogram fasole verde
  • 6 oua
  • 150 grame cascaval
  • 5 linguri lapte
  • 150 grame unt
  • o lingura pesmet
  • sare.

 

Cum se prepara sufleul cu fasole verde
 

Se fierbe fasolea verde timp de 30 de minute. Cand se fierbe, se strecoara de apa si se lasa la racit cateva minute. Intre timp, intr-un castron se bat ouale. Se adauga cascavalul ras, laptele si un praf de sare.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza fasolea. Peste fasole se toarna compozitia de oua si cascaval . Se da tava la cuptor, timp de 25 - 30 de minute.


Cum se serveste sufleul cu fasole verde
 

Sufleul cu fasole verde se serveste ca atare.

  •   2010-08-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii