Daca ai avut ocazia sa achizitionezi niste trufe negre, iti recomandam un preparat sofisticat, foarte gustos.


Ingrediente pentru sufleu de parmezan si trufe negre

  • 1/2 l lapte
  • 50 g faina
  • 50 g unt
  • 2 trufe negre
  • 4 oua
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Cum se prepara sufleu de parmezan si trufe negre


Topeste untul intr-o tigaie, adauga faina, apoi caleste totul circa 5 minute, pana ce obtii un rantas deschis la culoare.

Fierbe laptele si torna-l peste rantasul racit. Amesteca totul bine, adauga 3 oua intregi si un galbenus, albusul batut spuma, trufele rase, parmezanul, sare si piper, dupa gust.

Unge cu unt niste forme individuale termorezistente, apoi tapeteaza-le cu faina. Pune compozitia la cuptor, la 200 de grade, circa 20-25 de minute.


Cum serveste sufleu de parmezan si trufe negre


Serveste sufleul imediat, cald.

Sursa foto: candied.net

 

  •   2012-08-14
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.