Feluri principale

#parmezan #sufleu #Sufleu de parmezan #retete sufleu

Sufleu de parmezan si trufe negre

Daca ai avut ocazia sa achizitionezi niste trufe negre, iti recomandam un preparat sofisticat, foarte gustos.


Ingrediente pentru sufleu de parmezan si trufe negre

  • 1/2 l lapte
  • 50 g faina
  • 50 g unt
  • 2 trufe negre
  • 4 oua
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Cum se prepara sufleu de parmezan si trufe negre


Topeste untul intr-o tigaie, adauga faina, apoi caleste totul circa 5 minute, pana ce obtii un rantas deschis la culoare.

Fierbe laptele si torna-l peste rantasul racit. Amesteca totul bine, adauga 3 oua intregi si un galbenus, albusul batut spuma, trufele rase, parmezanul, sare si piper, dupa gust.

Unge cu unt niste forme individuale termorezistente, apoi tapeteaza-le cu faina. Pune compozitia la cuptor, la 200 de grade, circa 20-25 de minute.


Cum serveste sufleu de parmezan si trufe negre


Serveste sufleul imediat, cald.

Sursa foto: candied.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului