Daca ai avut ocazia sa achizitionezi niste trufe negre, iti recomandam un preparat sofisticat, foarte gustos.
Ingrediente pentru sufleu de parmezan si trufe negre
- 1/2 l lapte
- 50 g faina
- 50 g unt
- 2 trufe negre
- 4 oua
- 100 g parmezan
- sare
- piper
Cum se prepara sufleu de parmezan si trufe negre
Topeste untul intr-o tigaie, adauga faina, apoi caleste totul circa 5 minute, pana ce obtii un rantas deschis la culoare.
Fierbe laptele si torna-l peste rantasul racit. Amesteca totul bine, adauga 3 oua intregi si un galbenus, albusul batut spuma, trufele rase, parmezanul, sare si piper, dupa gust.
Unge cu unt niste forme individuale termorezistente, apoi tapeteaza-le cu faina. Pune compozitia la cuptor, la 200 de grade, circa 20-25 de minute.
Cum serveste sufleu de parmezan si trufe negre
Serveste sufleul imediat, cald.
Sursa foto: candied.net