Sunca cu ananas este un preparat potrivit pentru orice masa de Paste . Gustul exotic al ananasului ii da o aroma deosebita, care o completeaza pe cea de ghimbir.
Ingrediente pentru sunca cu ananas de Paste
- 2 kg sunca gatita
- 1 cana ananas
- 1 cana zahar brun
- ghimbir
Cum se prepara sunca cu ananas de Paste
Taie sunca felii si pune-le intr-o tava, apoi aseaza peste ele inelele de fruct de ananas si ¼ din cantitatea de zahar brun. Apoi mai adauga cateva straturi, avand grija ca ultimul dintre acestea sa fie de ananas, fara zahar.
Apoi toarna peste feliile de sunca sucul de la ananas. Presara putin zahar brun si adauga putin ghimbir.
Acopera mancarea cu o folie de aluminiu si da-o la cuptor , pentru 20 de minute, la 195 grade Celsius. Apoi scoate folia si mai lasa mancarea sa se faca inca 20 de minute.
Cum se serveste sunca de Paste cu ananas
Se serveste proaspata.