Feluri principale

#retete #rucola #bulgur #tabbouleh cu halloumi #branza halloumi

Tabbouleh cu halloumi

Tabbouleh cu halloumi este un preparat satios si exotic. Este usor de preparat si are un gust bun. Este ideal pentru serile de vara, petrecute alaturi de persoana draga.

Ingrediente pentru tabbouleh cu halloumi


1 cub de supa de legume
150 grame bulgur
1 ceapa rosie
20 ml ulei de masline
150 grame branza halloumi taiata in felii
40 grame rucola
20 grame menta tocata
20 grame fistic
10 grame seminte de dovleac
1 rodie.

Cum se prepara tabbouleh cu halloumi

Fierbe apa si adauga 2 sferturi din cubul de supa. Adauga bulgurul si lasa la fiert timp de 25 de minute, pana cand apa este complet absorbita de bulgur.

Caleste ceapa timp de 15 minute la foc mic. Incinge gratarul si stropeste cu putin ulei de masline. Aseaza feliile de branza halloumi si lasa timp de 2 minute pe fiecare parte.

Cand bulgurul s-a fiert amesteca cu rucola, menta, hallomi, ceapa rosie, fistic si seminte de dovleac. Presara deasupra si semintele de rodie.

Cum se serveste tabbouleh cu halloumi

Tabbouleh cu halloumi se serveste ca atare. Poti servi si cu o lipie libaneza.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare