Tabbouleh cu halloumi este un preparat satios si exotic. Este usor de preparat si are un gust bun. Este ideal pentru serile de vara, petrecute alaturi de persoana draga.
Ingrediente pentru tabbouleh cu halloumi
1 cub de supa de legume
150 grame bulgur
1 ceapa rosie
20 ml ulei de masline
150 grame branza halloumi taiata in felii
40 grame rucola
20 grame menta tocata
20 grame fistic
10 grame seminte de dovleac
1 rodie.
Cum se prepara tabbouleh cu halloumi
Fierbe apa si adauga 2 sferturi din cubul de supa. Adauga bulgurul si lasa la fiert timp de 25 de minute, pana cand apa este complet absorbita de bulgur.
Caleste ceapa timp de 15 minute la foc mic. Incinge gratarul si stropeste cu putin ulei de masline. Aseaza feliile de branza halloumi si lasa timp de 2 minute pe fiecare parte.
Cand bulgurul s-a fiert amesteca cu rucola, menta, hallomi, ceapa rosie, fistic si seminte de dovleac. Presara deasupra si semintele de rodie.
Cum se serveste tabbouleh cu halloumi
Tabbouleh cu halloumi se serveste ca atare. Poti servi si cu o lipie libaneza.
#retete #rucola #bulgur #tabbouleh cu halloumi #branza halloumi
Tabbouleh cu halloumi
Tabbouleh cu halloumi Tabbouleh cu halloumi este un preparat satios si exotic. Este usor de preparat si are un gust bun. Este ideal pentru serile de vara, petrecute alaturi de persoana draga.- 2012-07-24 2012-07-24
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa