Daca vrei sa pregatesti si altfel pastele, ai putea incerca reteta de tagliatelle cu somon. Combinatia de somon si coaja de portocala , care se rumenesc in unt vor oferi pastelor un gust si o aroma speciale. In plus, mancarea va fi nu doar satioasa, ci si foarte usoara.
Ingrediente pentru tagliatelle cu somon:
- 120 de grame de paste tagliatelle
- 80 de grame de fumat
- 1 portocala
- 100 grame de smantana vegetala
- 30 de grame de unt
-
Un varf de sare.
Cum se prepara tagliatellele cu somon:
Pune pastele la fiert in apa clocotita, cu putina sare.
Intre timp intr-o tigaie lasa untul la topit, dupa care adauga somonul si lasa-l sa inceapa sa se rumeneasca.
Taie portocala in jumatate. Peste somonul care se prajeste in unt adauga sucul de la o jumatate de portocala si putina coaja de portocala taiata cubulete mici.
Dupa ce somonul si portocala s-au rumenit putin, adauga smantana vegetala si putina sare.
Dupa ce pastele au fiert, scoate-le din apa clocotita si adauga-le peste sosul cu somon si coaja de portocala.
Amesteca-le pentru omogenizare.
Cum se servesc tagliatellele cu somon:
Se servesc imediat.
Le poti orna cu o felie de portocala.
Pofta buna!
Reteta a fost realizata cu sprijinul Restaurantului Le Theatre .