Esti extrem de obosita, insa trebuie sa prepari ceva pentru cina? Iti propunem o reteta savuroasa si superrapida de tarta de Provence, care ii va incanta pe membrii familiei tale, iar pe tine te va scapa de corvoada pregatirii unei cine costisitoare.


Ingrediente pentru tarta de Provence:

  • aluat de pizza congelat
  • 80 ml de paste tomate
  • 1 ardei gras rosu si unul galben
  • 8 ansoa
  • 1/3 ceasca de masline negre fara samburi
  • frunze de busuioc
  • salata verde


Cum se prepara tarta de Provence:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, apoi intinde aluatul intr-o tava mare de copt si presara peste el pasta tomata. Asaza bucatile de ansoa peste aluat astfel incat sa obtii un model in romburi si in centrul fiecarui romb asaza cate o maslina si ardei gras taiat fasii subtiri. Da tarta la cuptor pentru 10 minute, apoi decoreaz-o cu frunze proaspete de busuioc.


Cum se serveste tarta de Provence:

Tarta de Provence se serveste calda, cu salata verde.

Sursa foto: taste.com.au

  •   2013-10-07
  •  

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.