Daca esti fan al preparatelor condimentate, poti pregati pentru masa de pranz o tigaie picanta cu pui si legume. Se prepara rapid si usor si este foarte delicioasa.


Ingrediente pentru tigaia picanta cu pui:

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ardei iute
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • salvie
  • ghimbir proaspat
  • praz


Cum se prepara tigaia picanta cu pui:

Spala bine carnea de pui si legumele si taie-le fasii lungi si subtiri.

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si adauga puiul. Amesteca-l incontinuu ca sa nu se prinda, pana capata o culoare maronie. Adauga ardeiul iute, prazul si dovleceii, apoi condimenteaza cu ghimbir, piper, sare si salvie si amesteca totul bine. Apoi, adauga si supa de legume.

Lasa totul sa fiarba inca 5 minute, la foc iute si amesteca din cand in cand.


Cum se serveste tigaia picanta de pui:

Tigaia picanta de pui se serveste calda, decorata cu frunze proaspete de salvie.

Sursa foto: recipe.com
 

  •   2013-03-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii