Tocanita de ciuperci cu branza este un fel de mancare foarte potrivit pentru sezonul rece . Acest preparat poate fi facut pentru pranz sau cina.
 

Ingrediente pentru tocanita de ciuperci cu branza
 

  • 450 gr ciuperci
  • 1 ceapa taiata
  • 1/2 cana smantana
  • 1/2 cana iaurt
  • 1/4 cana parmezan
  • 4 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper.
     

Cum se prepara tocanita de ciuperci cu branza
 

Soteaza ceapa intr-o tigaie cu 2 linguri de unt, pentru 6 minute. Adauga ciupercile si soteaza inca 6 minute. Adauga faina, sarea si piperul. Amesteca iaurtul si smantana, apoi adauga-le treptat in compozitia din tigaie.

Toarna tot continutul intr-o tava, pune deasupra parmezanul ras si apoi adauga 2 lingurite de unt topit. Da tava la cuptor la 175 grade Celsius pentru 25 de minute.
 

Cum se serveste tocanita de ciuperci cu branza
 

Tocanita se serveste calda. Poate fi servita cu mamaliga .

Sursa foto: thekitchn.com
Autor: Andra Rotaru

  •   2011-12-06
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.