Tocanita de iepure este o reteta potrivita pentru mancarurile de tip slow food, gatite timp indelungat. Ingredientele sunt putine si simple, iar acest preparat poate fi savurat la o masa copioasa .
Ingrediente pentru tocanita de iepure
- 1 iepure
- 1 cana smantana
- 1 cana supa de ciuperci
- 1/4 lingura sos Worcestershire
- 2 linguri ceapa
- sare
- piper
-
paprika.
Cum se prepara tocanita de iepure
Transeaza carnea de iepure dupa dorinta si apoi condimenteaza-o cu sare, piper si paprika. Amesteca intr-un vas smantana, supa si sosul Worcestershire.
Adauga apoi ceapa si da recipientul la cuptor , la foc mic, timp de 8 ore.
La amestec pot fi adaugate si alte ingrediente, precum rosii, masline etc.
Cum se serveste tocanita de iepure
Tocanita de iepure se serveste calda, simpla, cu paine sau cu o garnitura de cartofi. De asemenea, poti folosi o garnitura de orez.