Tocanita de iepure este o reteta potrivita pentru mancarurile de tip slow food, gatite timp indelungat. Ingredientele sunt putine si simple, iar acest preparat poate fi savurat la o masa copioasa .
 

Ingrediente pentru tocanita de iepure
 

  • 1 iepure
  • 1 cana smantana
  • 1 cana supa de ciuperci
  • 1/4 lingura sos Worcestershire
  • 2 linguri ceapa
  • sare
  • piper
  • paprika.
     

Cum se prepara tocanita de iepure
 

Transeaza carnea de iepure dupa dorinta si apoi condimenteaza-o cu sare, piper si paprika. Amesteca intr-un vas smantana, supa si sosul Worcestershire.

Adauga apoi ceapa si da recipientul la cuptor , la foc mic, timp de 8 ore.

La amestec pot fi adaugate si alte ingrediente, precum rosii, masline etc.
 

Cum se serveste tocanita de iepure
 

Tocanita de iepure se serveste calda, simpla, cu paine sau cu o garnitura de cartofi. De asemenea, poti folosi o garnitura de orez.

  •   2011-08-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii