Tocanita de pui cu sparanghel este un preparat gustos, care poate fi facut in mai putin de o ora. Mancarea este potrivita pentru pranz sau cina, fiind un preparat usor si hranitor.
 

Ingrediente pentru tocanita de pui cu sparanghel
 

  • 2 cani sparanghel
  • 4 bucati piept de pui, taiat, gatit
  • 2 cani supa-crema de pui
  • 3/4 cana maioneza
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 cana branza Cheddar , rasa
  • 1 cana pesmet sau crutoane.
     

Cum se prepara tocanita de pui cu sparanghel
 

Unge o tava cu unt si pune sparanghelul, apoi adauga bucatile de pui peste.

Amesteca supa, maioneza si sucul de lamaie, apoi toarna amestecul peste pui si sparanghel. Adauga branza rasa si pesmetul.

Da tava la cuptor pentru 30 sau 40 de minute la 195 grade Celsius.
 

Cum se serveste tocanita de pui cu sparanghel
 

Tocanita de pui si sparanghel se serveste calda.


Sursa foto: cdkitchen.com
 

  •   2011-09-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii