Tocanita din legume de toamna este aromata, gustoasa si satioasa. Este ideala in serile racoroase de toamna, cand ai nevoie de ceva cald.

Ingrediente pentru tocanita din legume de toamna


2 morcovi feliati
2 tije de telina feliate
1 ceapa tocata
ulei
500 grame ciuperci
2 dovlecei taiati in cubulete
5 grame pudra de chilli
5 grame busuioc uscat
250 grame sos de tomate
500 ml suc de rosii
1 kg rosii
500 grame fasole neagra
200 grame porumb fiert
sare
piper.

Cum se prepara tocanita din legume de toamna

Intr-o tigaie incinge putin ulei si caleste morcovii, telina si ceapa. Lasa pe foc timp de 10 minute. Adauga ciupercile si dovleceii si mai lasa pe foc timp de 3 minute.

Adauga pudra de chilli si busuiocul si asezoneaza cu sare si piper. Mai lasa pe foc timp de 15 minute. Intr-o oala amesteca sosul si sucul de rosii si lasa pe foc cateva minute. Adauga rosiile taiate in cubulete, fasolea si porumbul.

Lasa pe foc 20 de minute si adauga amestecul cu morcov. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa apoi la fiert timp de 3 ore.

Cum se serveste tocanita din legume de toamna

Tocanita din legume de toamna se serveste ca atare.
 

  •   2012-09-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii