Feluri principale

#vedete bucatarie #vedete la cratita #diete vedete #Julianne Hough #retete vedete #jessica alba

Top 3 vedete care-si gatesc singure. Incearca-le si tu retetele-minune!

Au in conturi sute de milioane de dolari si o armata de oameni care le ajuta sa arate perfect! Cand vine vorba despre dieta lor insa, cateva vedete prefera sa stea la cratita, pentru a fi sigure ca vor servi mancaruri sanatoase. Iata trei exemple de vedete cu talia de viespe carora le place sa stea in bucatarie!

Jessica Alba - riso al granchio

Actrita Jessica Alba (34 de ani) adora riso al granchio, o mancare mexicana, despre care spune ca este secretul pentru care arata atat de bine.

Si tu poti profita de aceasta “dezvaluire”. Ai nevoie de 300 gr de orez, 200 gr cozi raci, un peste, trei rosii, o ceapa, o legatura de patrunjel, doua linguri de suc de lamaie, doua linguri de ulei de masline, doua linguri de unt, sare, piper, dupa cum scrie click.ro. Rosiile si ceapa se taie cubulete, in timp ce pestele se fierbe fara oase intr-un litru de apa, peste care se adauga ceapa si uleiul. Dupa 5 minute se adauga rosiile si orezul (lasa-l la fiert timp de 3 minute), apoi pune racii. Totul se fierbe la foc mic. La final, se adauga untul, sucul de lamaie si patrunjelul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului