Vacante

#paste romania # vacanta paste sat #vacanta paste #traditii #paste

Vacanta cu traditie: 3 sate turistice din Romania in care sa iti petreci Pastele

Visezi sa te retragi timp de cateva zile la tara, intr-un sat plin de traditie, pentru a-ti petrece vacanta de Paste? Iata cateva locuri din Romania unde iarba este mai verde, aerul mai curat si datinile crestine respectate cu sfintenie:

1. Satul Viscri din judetul Brasov

Sursa foto: untravelledpaths.com

Cu o populatie de 1.000 de locuitori, satul, in care pana si printul Charles si-a cumparat o casa de vacanta, gazduieste una dintre cele mai vechi biserici sasesti, fortificata si inclusa in patrimoniul UNESCO. Satul este vizitat in fiecare an de peste 15.000 de turisti straini, pe care ii atrage cu bucate traditionale precum painea pe vatra, delicioasele supe de gaina si dulceturile fine pe care producatorii le exporta chiar si in Paris.

Localitatea este perfecta pentru petrecerea sarbatorilor de Paste in liniste, departe de aglomeratia si agitatia din orase. Cazarea in apropierea satului te va costa intre 88 si 220 de lei pe noapte, pentru o camera dubla.

Sursa foto principala: 10-walls.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea