Vitelul cu sos marsala, spanac si ciuperci este un preparat delicat si savuros, ideal pentru o masa speciala. Se prepara usor si se serveste cu paste.

Ingrediente pentru vitelul cu sos marsala, spanac si ciuperci


375 grame paste
500 grame muschi de vitel taiat in cubulete
20 grame faina
20 ml ulei de masline
50 grame unt
200 grame ciuperci feliate
50 ml supa de pui
70 ml vin Marsala
100 grame smantana
75 grame spanac.

Cum se prepara vitelul cu sos marsala, spanac si ciuperci

Fierbe pastele in apa clocotita cu sare timp de 15 minute. Scurge bine si lasa in cratita.

Intr-un bol adauga faina si asezoneaza cu sare si piper. Tavaleste cubuletele de vitel prin acest amestec. Incinge uleiul si jumatate din unt intr-o tigaie.

Adauga carnea de vitel si lasa pe foc timp de 2 minute pe fiecare parte. Scoate pe un platou.

In aceeasi tigaie adauga ciupercile si supa. Lasa pe foc timp de 5 minute. Adauga vinul si smantana. Amesteca si lasa pe foc pana cand da in clocot.

Adauga apoi carnea si spanacul. Amesteca si mai lasa pe foc 2 minute.

Peste paste adauga restul de unt si asezoneaza cu sare si piper.

Cum se serveste vitelul cu sos marsala, spanac si ciuperci

Vitelul cu sos marsala, spanac si ciuperci se serveste cu paste.
 

  •   2012-09-03
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.