Feluri principale

#tarantula prajita # supa de sange #placinta de cioara # supa de liliac #mancaruri terifiante

4 preparate terifiante, pe care oamenii chiar le mananca! Ai avea curaj sa le incerci?

Insectele contin o multime de proteine, iar bucatarii din intreaga lume au inceput sa le includa in meniu. Cu toate acestea, sa consumi o tarantula prajita poate parea un scenariu desprins din filme horror. Aceasta insa, nu este nici pe departe cel mai terifiant preparat. Iata care sunt cele mai ciudate si inspaimantatoare mancaruri din lume. Ai avea curaj sa le incerci?

Tarantula prajita

Tarantula prajita este un preparat traditional din Cambogia. Pentru locuitorii acestei tari, acest preparat este o delicatesa: tarantula, prajita in ulei cu ustroi, are o crusta crocanta si o carne moale in interior.

Placinta din carne de cioara

In unele parti ale Lituaniei, se regaseste un preparat mai putin obisnuit. Placinta din carne de cioara. Se spune ca aceasta creste potenta barbatilor, insa autoritatile incearca sa opreasca acest obicei, deoarece carnea de cioara poate provoca multe probleme de sanatate, aceasta intrand in contact cu extrem de multe bacterii in timpul vietii.

Supa din sange crud

Sangele proaspat de rata sau gasca este folosit in bucataria vietnameza pentru prepararea unei supe traditionale. Se spune ca cei care gatesc aceasta supa, dar si cei care o mananca vor dobandi putere. Cu toate acestea, fiind o supa ce nu se prepara termic, poate fi periculoasa, deoarece sangele poate contine o multime de virusi.

Supa de liliac

In Asia, liliecii fac parte din bucataria traditionala. Mai mult, liliecii mai sunt numiti de catre asiatici si "puii pesterilor". Insa supa de liliac este cu adevarat infricosatoare. Bucatarii Chefi servesc supa cu un liliac intreg in aceasta.

Surse foto: brightside.me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare