Ingrediente pentru tarte picante cu carne de crab
- 500 grame aluat clasic de biscuiti
- 250 grame crema de branza fina
- 170 grame carne de crab
- 2 linguri maioneza
- 2 linguri parmezan ras
- 70 grame branza Cheddar
- 2 linguri ceapa verde taiata fin
- 1 lingura sos Worcestershire
- 1 lingurita paprika iute
Cum se prepara tartele picante cu carne de crab
Preincalzeste cuptorul la 190 de grade si unge cu spray de copt (sau ulei) 12 forme mici pentru tarte. Ia aluatul pentru biscuiti (preparat in casa, preferabil), rupe bucati mici din el si intinde-le bine pe peretii formelor, apoi lasa-le sa se odihneasca.
Intr-un bol mare, amesteca bine crema de branza, carnea de crab si maioneza, apoi adauga parmezanul, branza Cheddar, ceapa verde si sosul Worcestershire. Cu o lingura mare, adauga compozitia in formele de tarte si garniseste-le cu paprika iute.
Coace tartele la cuptor timp de 15-20 de minute, pana prin o culoare incantatoare de maroniu deschis.
Cum se servesc tartele picante cu carne de crab
Un pahar de vin de calitate trebuie sa insoteasca un aperitiv sofisticat. Serveste tartele picante cu carne de crab impreuna cu un vin alb demisec, Pinot gris sau Riesling italian.
Sursa foto: privatekitchenjourney.com