Feluri principale

#zahar #usturoi #pui #soia

Aripi de pui gatite dupa metoda chinezeasca

Aripile de pui gatite dupa metoda chinezeasca sunt delicioase si foarte aromate. Chiar daca timpul de marinare este destul de mare, rezultatul este savuros. Aripile de pui se servesc fierbinti, cu garnitura de orez fiert .

Ingrediente pentru aripi de pui gatite dupa metoda chinezeasca
 

Cum se prepara aripile de pui gatite dupa metoda chinezeasca
 

Intr-o cratita amesteca sosul de soaia, zaharul brun si pudra de usturoi. Las pe foc pana cand zaharul se topeste complet. Ia apoi de pe foc si lasa sa se raceasca.

Aseaza aripilede pui intr-un bol mare. Toarna mixtura de sos de soia peste aripi si amesteca bine. Acopera bolul cu o folie de plastic. Lasa aripile sa se marineze timp de 8 ore.

Dupa cele 8 ore, rastoarna aripile de pui intr-o tava de copt. Acopera tava cu o folie de aluminiu . Da tava la cuptor, timp de 45 - 50 de minute. Ia folia de aluminiu si mai lasa aripile la cuptor timp de 15 minute.
 

Cum se servesc aripile de pui gatite dupa metoda chinezeasca
 

Aripile de pui gatite dupa metoda chinezeasca se servesc fierbinte, cu diverse garnituri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului