Burgerii cu bacon si cascaval se prepara repede si sunt deliciosi. Sunt ideali pentru intalnirile cu prietenii. Se servesc cu cartofi prajiti sau la cuptor si diverse sosuri . Ii mai poti servi si cu salata.
Ingrediente pentru burgerii cu bacon si cascaval
400 grame carne tocata
40 grame condimente pentru carne
1 ou batut
1 ceapa rosie tocata
4 felii de bacon prajite
ulei de masline
100 grame cascaval
4 chifle
1 rosie
1 avocado mic feliat
20 grame ketchup .
Cum se prepara burgerii cu bacon si cascaval
Intr-un bol amesteca bine carnea cu condimentele, oul si ceapa. Imparte compozitia in patru portii egale. Formeaza burgerii si inveleste-i in feliile de bacon.
Intr-o tigaie incinge putin ulei de masline si prajeste burgerii 5 - 6 minute pe fiecare parte. Presara pe deasupra cascavalul ras. Lasa pe foc pana cand cascavalul se topeste.
Aseaza burgerii in chifle, adaug rosiile si feliile de avocado si asezoneaza cu sare si piper. Adauga si putin ketchup.
Cum se servesc burgerii cu bacon si cascaval
Burgerii cu bacon si cascaval se servesc ca atare. Ii mai poti servi si cu cartofi prajiti si diverse sosuri.