Carnatii cu ciuperci, masline si oregano sunt ideali in zilele racoroase de toamna. Langa o portie calda de piure de cartofi, reprezinta o mancare cremoasa, calda si aromata.
Ingrediente pentru carnatii cu ciuperci, masline si oregano
- 450 grame carnati
- 10 ml ulei
- 10 grame oregano uscat
- 2 catei de usturoi
- 400 grame rosii cherry taiate pe jumatate
- 200 ml supa de vita
- 100 grame masline
- 500 grame ciuperci feliate
Cum se prepara carnatii cu ciuperci, masline si oregano
Taie carnatii in bucati. Incinge uleiul si adauga carnatii. Lasa pe foc timp de 5 minute, pana devin aurii pe toate partile.
Adauga oregano si usturoi, lasa pe foc timp de 1 minute, dupa care adauga rosiile, supa, maslinele si ciupercile.
Lasa pe foc timp de 15 minute, pana cand sosul s-a inchegat putin iar carnatii sunt bine facuti.
Cum se servesc carnatii cu ciuperci, masline si oregano
Carnatii cu ciuperci, masline si oregano se servesc cu piure de cartofi sau paste.