Ingrediente cartofi copti de doua ori, cu bacon si ceapa verde
- 2 cartofi mari;
- putina frisca;
- 1/2 cana de smantana;
- 2 linguri de unt;
- putina sare;
- putin piper;
- 4 felii de bacon;
- branza Cedar, razuita;
- sare mare;
- ceapa verde, taiata marunt.
Cum se prepara cartofii copti de doua ori, cu bacon si ceapa verde
Dupa ce ai condimentat cartofii cu sare si piper, lasa-i la copt, pentru prima oara, timp de 30 de minute. Inteapa-i cu o furculita si coace-i inca o jumatate de ora, dupa care taie-i pe jumatate. Scoate miezul celor patru jumatati obtinute.
Combina miezul de cartofi cu untul, frisca, smantana, sarea si piperul la viteza mica a unui mixer. Umple cele patru jumatati cu aceasta compozitie si asezoneaza-le cu branza rasa si baconul taiat cubulete si prajit intr-o tigaie in prealabil. Mai da o data cartofii la cuptor timp de 15 minute. La final, presara ceapa verde.
Cum se servesc cartofii copti de doua ori, cu bacon si ceapa verde
Serveste cartofii copti de doua ori, cu bacon si ceapa verde alaturi de o salata gustoasa de rosii.
Sursa foto: instructables.com