Pentru cei care sunt vegetarieni si pentru cei carora le plac burgerii fara carne se pot pregati cheeseburgeri deliciosi, cu ciuperci, branza si rucola.
Ingrediente pentru cheeseburger vegetarian cu ciuperci
- 2 lingurite ulei de masline
- 4 palarii de ciuperci mari
- ¼ lingurita sare
- ¼ lingurita piper negru macinat
- 1 lingura usturoi uscat
- ¼ cana branza gorgonzola
- 3 linguri maioneza
- 4 chifle pentru burgeri
- 2 cani rucola taiata
-
½ cana ardei copt.
Cum se prepara cheeseburgerul vegetarian cu ciuperci
Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Pune ciupercile si adauga sare si piper. Soteaza legumele cam 4 minute, apoi adauga usturoiul si soteaza-le jumatate de minut. Ia apoi tigaia de pe foc.
Pune intr-un castron branza si maioneza si amesteca bine. Unge fiecare jumatate de chifla cu compozitia de maioneza, apoi pune jumatate de lingura de rucola si apoi 2 linguri de ardei copt. Adauga o palarie de ciuperca si pune cealalta jumatate de chifla.
Cum se serveste cheeseburgerul vegetarian cu ciuperci
Se serveste imediat.