Pentru un mic dejun delicios si foarte aspectuos, incearca o reteta de umplute. Preparatul se face usor si poti varia compozitia in functie de ingredientele pe care le ai in casa.
Ingrediente pentru chifle umplute
- 10 chifle
- 10 oua
- 100 gr unt
-
sare si piper dupa gust
Cum se prepara chiflele umplute
Se taie “un capac” la fiecare chifla, apoi se scobeste miezul chiflei astfel incat cavitatea ei sa fie goala. Apoi chiflele se ung cu unt in interior si pe capac. Se sparge cate un ou in fiecare chifla si se adauga sare si piper.
In loc de oua se pot folosi alte ingrediente pe care le ai prin casa: varza, felii de cartof fiert pentru umplutura , ceapa si branza rasa etc.
Ouale se pun la cuptor pentru 10-15 minute, intr-o tava, la 100 grade Celsius.
Cum se servesc chiflele umplute
Se servesc cu de tomate sau cu branza rasa.