Codul cu cimbru si rosii este un preparat potrivit pentru o masa usoara, care poate fi pregatita rapid. Il poti servi atat la praz, cat si la cina. In cazul in care nu ai cod, poti folosi si alt peste alb.
Ingrediente pentru cod cu cimbru si rosii
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, taiata
- 400 gr rosii taiate
- 1 lingurita varfuita de zahar brun
- ramurele si frunze de cimbru
- 1 lingura sos de soia
-
4 bucati cod
Cum se prepara codul cu cimbru si rosii
Incinge uleiul intr-o tigaie. Caleste ceapa 5 minute, pana capata o culoare aurie. Adauga rosiile, cimbrul si sosul de soia si lasa totul la fiert inca 5 minute.
Pune apoi pestele in tigaie. Acopera cu un capac si lasa mancarea sa se faca 10 minute.
Cum se serveste codul cu cimbru si rosii
Se serveste cald, cu o garnitura de cartofi copti sau cu piure de cartofi .