Cordon bleu este o combinatie uimitoare de piept de pui, cascaval , oua si sunca presata. El se aseamana cu un snitel , insa este ceva mai complex si mult mai gustos.

De  ce ingrediente ai nevoie:

  • 4 fasii de piept de pui
  • 4 felii de cascaval (de 1 cm grosime)
  • 8 felii de sunca presata
  • 2 oua
  • 1 lingura de faina alba
  • 1 lingura de pesmet
  • Un praf de sare si unul de piper.

Cum se prepara:

  • Fasiile de piept de pui se bat cu ciocanul pentru snitele, iar apoi se condimenteaza.
  • Fasiile se intind bine, dupa care, peste ele se aseaza cate o felie de cascaval si cate doua de sunca presata si se impaturesc  impreuna. Se fixeaza bine cu scobitori.
  • Ouale se bat ca pentru omleta si se amesteca cu faina si pesmetul .
  • Rulourile de piept de pui se dau apoi prin acest amestec si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce se rumenesc, rulourile se aseaza pe un servetel de bucatarie pentru a scapa de surplusul de ulei.

Cum se servesc:

  • Cordon bleu se serveste caldut, alaturi de garnitura .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete