Cotletele de porc in crusta de ierburi aromate sunt foarte gustoase si aromate. Sunt ideale pentru o masa in familie . Se prepara repede si se servesc cu numeroase garnituri din legume.
Ingrediente pentru cotletele de porc in crusta de ierburi aromate
10 ml ulei de masline
4 cotlete de porc
50 grame gem de caise
70 grame pesmet
patrunjel tocat
rozmarin
menta
100 ml supa de pui.
Cum se prepara cotletele de porc in crusta de ierburi aromate
Incinge cuptorul la 200 de grade. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga cotletele de porc. Lasa-le pe foc timp de 2 - 3 minute pe fiecare parte. Aseaza apoi cotletele intr-o tava ceramica.
Unge coteletele cu gemul de caise. Intr-un bol amesteca pesmetul cu patrunjelul, rozmarinul si menta si presara peste cotlete. Toarna in tava si supa de pui.
Da tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute.
Cum se servesc cotletele de porc in crusta de ierburi aromate
Cotlete de porc in crusta de ierburi aromate se servesc cu diverse garnituri din legume. Pe deasupra stropeste cu sosul care s-a lasat in tava.