Feluri principale

#retete # cotlet de porc #ierburi aromate #cotlete

Cotlete de porc in crusta de ierburi aromate

Cotletele de porc in crusta de ierburi aromate sunt foarte gustoase si aromate. Sunt ideale pentru o masa in familie . Se prepara repede si se servesc cu numeroase garnituri din legume.

Ingrediente pentru cotletele de porc in crusta de ierburi aromate

10 ml ulei de masline

4 cotlete de porc

50 grame gem de caise

70 grame pesmet

patrunjel tocat

rozmarin

menta

100 ml supa de pui.

Cum se prepara cotletele de porc in crusta de ierburi aromate

Incinge cuptorul la 200 de grade. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga cotletele de porc. Lasa-le pe foc timp de 2 - 3 minute pe fiecare parte. Aseaza apoi cotletele intr-o tava ceramica.

Unge coteletele cu gemul de caise. Intr-un bol amesteca pesmetul cu patrunjelul, rozmarinul si menta si presara peste cotlete. Toarna in tava si supa de pui.

Da tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute.

Cum se servesc cotletele de porc in crusta de ierburi aromate

Cotlete de porc in crusta de ierburi aromate se servesc cu diverse garnituri din legume. Pe deasupra stropeste cu sosul care s-a lasat in tava.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete