Feluri principale

#cotlete porc #cotlete porc sos pebre #sos pebre #cotlete avodado #retete cotlete

Cotlete de porc la tigaie cu sos Pebre si avocado

Cotletele de porc la tigaie cu sos Pebre si avocado sunt o mancare exotica rapida, bogata in miresme si arome, perfecta pentru un rasfat de vara.

Ingrediente pentru cotletele de porc la tigaie cu sos Pebre si avocado

Pentru sosul Pebre (un fel de salsa):
 

  • 1 rosie decojita si maruntita
  • 1/2 ceapa tocata
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 2 linguri coriandru proaspat tocat
  • 2 linguri de jalapeno pisat sau piper serrano
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita sare


Pentru friptura:
 

  • 4 cotlete de porc
  • 3/4 lingurita paprika
  • 3/4 lingurita chimen
  • 3/4 lingurita oregano uscat
  • 3-4 lingurita sare
  • 2 linguri ulei de canola
  • 2 bucati avocado

 

Cum se prepara cotletele de porc la tigaie cu sos Pebre si avocado

Pentru sosul Pebre, amesteca bine intr-un bol ceapa, coriandrul, rosia, piperul, otetul, usturoiul si sarea.
Marineaza cotletele 1-2 zile, intr-un amestec de mirodenii format din paprika, chimen, oregano, sare si piper si trage-le apoi in tigaia de teflon preincinsa, in care pui un strop de ulei.

Avocado se paseaza pana devine pasta si se amesteca cu putina sare.

Cum se servesc cotletele de porc la tigaie cu sos Pebre si avocado

Cotletele se servesc cu sosul Pebre deasupra si cu pasta de avocado langa, intr-un mic bol.

Sursa foto: everydaypaleo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului