Preparati dupa o reteta traditionala greceasca, crevetii cu feta sunt gustosi si aromati, ideali pentru o cina usoara.
Ingrediente pentru crevetii cu feta
- 100 ml ulei de masline
- 4 cepe mici tocate
- 1 ardei verde tocat
- 1 ardei iute tocat
- 1 lingurita oregano
- 1 legatura patrunjel tocat
- 4 rosii tocate
- 500 grame creveti
- 300 grame feta
- 30 ml lapte
Cum se prepara crevetii cu feta
Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa timp de 5 minute. Adauga ardeii, patrunjelul si oregano. Asezoneaza cu sare si piper si mai lasa pe foc timp de 10 minute.
Adauga crevetii si lasa pe foc timp de 30 de minute. Incorporeaza apoi rosiile, laptele si feta si mai lasa pe foc timp de 30 de minute.
Cum se servesc crevetii cu feta
Crevetii cu feta se servesc calzi, cu orez simplu si un pahar de vin alb.
Sursa foto: saveur.com