Feluri principale

#shaorma #mancare #reteta #culinar

Cum se prepara Shaorma

Shaorma este un preparat de origine orientala, extrem de apreciat in tara noastra. Aceasta consta intr-un amestec de ingrediente, servite intr-o lipie subtire si gustoasa.

Ingredientele de care ai nevoie:

  • Pentru 4 portii
  • 4 lipii de shaorma (se gasesc in supermarket)
  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1 varza alba
  • 3 castraveti (murati sau proaspeti)
  • 1 ceapa
  • Ketchup
  • Maioneza sau sos de usturoi
  • Cartofi prajiti
  • Sare si piper.

Cum se prepara:

  • Pulpele de pui se spala bine, se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se rumenesc intr-o tigaie.
  • Varza se toaca marunt, castravetii se taie in felii subtiri, iar ceapa rondele.
  • Lipiile se incalzesc putin in cuptor, iar apoi se adauga peste ele bucatile de pui, cartofii prajiti, varza, ceapa, castravetii, maioneza sau sosul de usturoi si ketchupul, dupa care se ruleaza.

Cum se serveste:

  • Shaorma se serveste calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului