De pe masa de Paste nu trebuie sa iti lipseasca traditionalul drob de miel. Iti propunem o reteta delicioasa de drob de miel cu ciuperci, care se prepara usor si rapid.
Ingrediente pentru drobul de miel cu ciuperci:
- 3 conserve de ciuperci
- 400 g carne de miel
- 3 oua
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 legatura de patrunjel
- ulei
- sare si piper
Cum se prepara drobul de miel cu ciuperci:
Incinge ulei intr-o cratita si pune la calit cateva fire de ceapa verde si las-o sa se inmoaie putin. Adauga peste ea carnea de miel taiata cubulete si las-o pana se fragezeste putin, apoi asezoneaz-o cu sare si piper dupa gust.
Separat, intr-o alta cratita, adauga o lingura de ulei, restul de ceapa verde si ciupercile si lasa-le la foc potrivit aproximativ 7 minute. Sareaza-le si pipereaza-le, apoi adauga peste ele patrunjelul tocat marunt.
Pune carnea de miel intr-un robot de bucatarie si mixeaz-o pana devine pasta. Mixeaza apoi si ciupercile si amesteca-le cu pasta de miel. Adauga treptat si ouale si amesteca bine, apoi pune compozitia la cuptor intr-o tava si las-o circa 30 de minute.
Cum se serveste drobul de miel cu ciuperci:
Drobul de miel cu ciuperci se serveste rece, ca aperitiv.
Sursa foto: restaurantedelux.ro