Feluri principale

#fasole # retete fasole #fasole cu legume #fasole boabe

Fasole cu legume

Fasolea cu legume este un preparat gustos si sanatos, ideal pentru momentele in care nu vrei sa stai prea mult in bucatarie. Se prepara rapid si se consuma cu paine prajita si un sos usor de usturoi.


Ingrediente pentru fasolea cu legume

  • 500 grame fasole rosie din conserva
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 sfecla rosie
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 fir de praz
  • 1 legatura marar
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita boia iute
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper


Cum se prepara fasolea cu legume

Taie toate legumele in cubulete mici si caleste-le intr-o tigaie cu ulei incins. Cand s-au inmuiat adauga usturoiul, prazul si boiaua. Asezoneaza cu sare si piper.

Transfera legumele intr-un bol si amesteca-le cu fasolea rosie bine scursa. Adauga putin ulei de masline si otet balsamic si amesteca usor.

Inainte de a servi, presara pe deasupra mararul tocat.


Cum se serveste fasolea cu legume

Fasolea cu legume se serveste cu paine prajita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului