Ingrediente pentru fileul de somon in sos de mustar
- 4 linguri mustar Dijon
- 2 lingurita miere
- 1/2 lingurita turmeric, macinat
- 1/2 lingurita piper rosu, macinat
- 1/4 lingurita pudra de usturoi
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingura ulei de masline
- 500g file de somon
Cum se prepara fileul de somon in sos de mustar
Intr-un bol adauga mustarul, mierea, tumernicul, piperul rosu, pudra de usturoi, sarea si uleiul si amesteca bine pana cand obtii o compozitie omogena.
Adauga fileurile de peste pe o farfurie si toarna sosul obtinut peste ele. Inveleste-le bine in sos si frige pestele pe un gratar cu capac.
Cum se serveste fileul de somon in sos de mustar
Serveste pestele alaturi de o garnitura de sparanghel sau broccoli gatite la abur.
Sursa foto: finecooking.com