Ingrediente pentru friptura de vita cu paste gnocchi
- 500 grame carne de vita
- sare kosher
- piper proaspat mainat
- 1/4 cana unt, la temperatura camerei
- 2 linguri mustar de Dijon
- 1 lingura tarhon sau patrunjel tocat
- 1 pachet paste gnocchii
Cum se prepara friptura de vita cu paste gnocchi
Taie carnea in medalioane, ca pentru friptura. Sareaza si pipereaza carnea dupa gust si las-o sa stea 10 minnute..
Amesteca untul cu mustarul si tarhonul.
Fierbe pastele gnocchi, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pe gratarul incins frige carnea de vita, pe ambele parti. Scoate carnea pe un platou si adauga peste amestecul de unt si mustar.
Cum se serveste friptura de vita cu paste gnocchi
Friptura de vita cu paste gnocchi se poate servi ca atare, sau dupa ce frigi carnea o poti taia cubulete pentru a o amesteca cu pastele si sosul de unt si mustar.
Poti rade deasupra putin parmezan. Serveste alaturi un pahar de vin rosu, demisec.
Sursa foto: bevcooks.com