Frittata cu legume si cascaval este un preparat delicios, ideal pentru micul dejun. Este usor de preparat si foarte gustoasa. Se serveste cu salata de rosii cu busuioc si paine taraneasca.
Ingrediente pentru frittata cu legume si cascaval
ulei de masline
1 ceapa rosie mica
100 grame ciuperci tocate
4 cartofi feliati
100 grame broccoli
100 grame rosii
100 grame cascaval
sparanghel
7 oua
20 ml lapte
sare
piper.
Cum se prepara frittata cu legume si cascaval
Incinge cuptorul la 200 de grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Fierbe cartofii in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Scurge si lasa sa se raceasca.
Aseaza cartofii, ceapa, ciupercile si broccoli in tava. Da tava la cuptor pentru 15 minute. Adauga apoi rosiile si sparanghelul si mai lasa 10 minute.
Aseaza o parte din legumele coapte intr-o tigaie. Adauga putin cascaval ras. Intr-un bol amesteca ouale cu laptele si asezoneaza cu sare si piper.
Toarna amestecul in tigaie, apoi adauga si restul de legume. Deasupra presara restul de cascaval. Da tigaia la cuptor pentru 30 de minute.
Cum se serveste frittata cu legume si cascaval
Frittata cu legume si cascaval se serveste ca atare. O mai poti servi si cu salata de rosii cu busuioc.