Feluri principale

#gnocchi #reteta gnocchi #gnocchi la tigaie #mangold #reteta cu fasole

Gnocchi la tigaie cu mangold si fasole

Daca te afli in cautarea unui preparat usor, prietenos cu silueta, dar foarte gustos, te poti baza oricand pe gnocchi la tigaie cu mangold si fasole. Cu mai putin de 500 calorii, acest preparat gustos si aromat asigura o cina lejera pentru intreaga familie.

Ingrediente pentru gnocchi la tigaie cu mangold si fasole

 

  • 1 lingura ulei extra virgin de masline, plus inca 1 lingurita
  • 1 punga gnocchi
  • 1 ceapa alba medie, feliata julien
  • 4 catei usturoi, tocati marunt
  • 125 ml apa
  • 6 frunze de mangold (leguma inrudita cu sfecla) sau de spanac, maruntite
  • 500 g rosii de conserva maruntite, cu condimente italienesti
  • 500 g fasole de la conserva
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 125 g mozzarella rasa
  • 60 g parmezan ras

 

Cum se prepara gnocchi la tigaie cu mangold si fasole

Adauga 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie, lasa la incins la foc mediu, dupa care adauga gnocchi. Caleste pastele pana devin maronii, apoi pune-le intr-un vas.

Pune in tigaie 1 lingurita de ulei de masline si caleste ceapa timp de 2 minute. Adauga usturoiul si apa. Dupa ce ceapa s-a inmuiat (circa 4-6 min), caleste usor mangoldul. Adauga rosiile, fasolea si piperul si lasa-le sa fiarba la foc mic.

Cum se serveste gnocchi la tigaie cu mangold si fasole

Preparatul se serveste fierbinte, cu branza rasa deasupra.

Sursa foto: eatingwell.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului