Daca te afli in cautarea unui preparat usor, prietenos cu silueta, dar foarte gustos, te poti baza oricand pe gnocchi la tigaie cu mangold si fasole. Cu mai putin de 500 calorii, acest preparat gustos si aromat asigura o cina lejera pentru intreaga familie.
Ingrediente pentru gnocchi la tigaie cu mangold si fasole
- 1 lingura ulei extra virgin de masline, plus inca 1 lingurita
- 1 punga gnocchi
- 1 ceapa alba medie, feliata julien
- 4 catei usturoi, tocati marunt
- 125 ml apa
- 6 frunze de mangold (leguma inrudita cu sfecla) sau de spanac, maruntite
- 500 g rosii de conserva maruntite, cu condimente italienesti
- 500 g fasole de la conserva
- 1/4 lingurita piper macinat
- 125 g mozzarella rasa
- 60 g parmezan ras
Cum se prepara gnocchi la tigaie cu mangold si fasole
Adauga 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie, lasa la incins la foc mediu, dupa care adauga gnocchi. Caleste pastele pana devin maronii, apoi pune-le intr-un vas.
Pune in tigaie 1 lingurita de ulei de masline si caleste ceapa timp de 2 minute. Adauga usturoiul si apa. Dupa ce ceapa s-a inmuiat (circa 4-6 min), caleste usor mangoldul. Adauga rosiile, fasolea si piperul si lasa-le sa fiarba la foc mic.
Cum se serveste gnocchi la tigaie cu mangold si fasole
Preparatul se serveste fierbinte, cu branza rasa deasupra.
Sursa foto: eatingwell.com