Feluri principale

#retete de post #retete cu ciuperci #retete cu spanac #retete lasagna

Lasagna vegetariana cu spanac si ciuperci

Lasagna vegetariana cu spanac si ciuperci este un preparat delicios, cremos si consistent. Este ideala pentru mesele in familie.


Ingrediente pentru lasagna vegetariana cu spanac si ciuperci

20 ml ulei de masline

700 grame ciuperci feliate

1 lingurita cimbru uscat

450 grame ricotta

150 ml lapte

2 oua batute

600 grame mozzarella rasa

150 grame parmezan ras

300 grame spanac

70 grame busuioc

1 lingurita oregano uscat

800 grame sos de tomate

12 foi de lasagna

sare

piper.


Cum se prepara lasagna vegetariana cu spanac si ciuperci

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si adauga ciupercile si cimbrul. Asezoneaza cu sare si piper si lasa pe foc timp de 15 minute.

Intr-un bol, amesteca ricotta cu laptele si ouale. Adauga 200 de grame de mozzarella, parmenzanul, spanacul, busuiocul si oregano. Asezoneaza cu sare si piper.

Intr-o tava, intinde un strat de sos de tomate. Adauga apoi un strat de foi de lasagna, intinde jumatate din cantitatea de ricotta, inca un rand de foi de lasagna, un strat de ciuperci si sos de tomate. Repeta operatiunea pana termini toate ingredientele.

Da la cuptor pentru 50 de minute.


Cum se serveste lasagna vegetariana cu spanac si ciuperci

Lasagna vegetariana cu spanac si ciuperci se serveste calda, cu frunze proaspete de busuioc.


Sursa foto: Simplyrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete