Feluri principale

#bauturi Sfantul Ion #aperitive sanatoase #meniu sfantul ion

Meniu rapid de Sfantul Ion, cu care sa-ti impresionezi invitatii

Ai invitati astazi, de Sfantul Ion? Nu intra in panica! Poti crea rapid un meniu simplu si delicios! 
 

Aperitive pentru Sfantul Ion
 

Pentru ca sarbatorile de iarna s-au incheiat, iar mesele imbelsugate, dar grele inca mai au efect asupra corpului nostru ar fi bine sa optezi pentru un preparat foarte usor, dar satios si gustos. Rosiile umplute cu orez si boabe de porumb reprezinta o alegere excelenta in acest sens. Dincolo de faptul ca acest preparat este light si sanatos, el se prepara usor si are un aspect foarte simpatic.

O alta varianta de aperitiv o reprezinta bruschettele cu rosii si condimente. Acestea se prepara mult mai repede si au o aroma incredibila.
 

Feluri principale pentru meniul de Sfantul Ion
 

Ia-ti portia de acizi grasi Omega 3 si Omega 6 dintr-o portie delicioasa de somon cu lamaie si usturoi. Aceasta mancare este gustoasa, satioasa si foarte aromata. Se prepara foarte repede si este astfel potrivita mai ales daca nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru gatit.

Daca vrei sa te axezi in continuare pe legume, poti opta pentru cartofi la cuptor cu branza si unt. Ingredientele le ai cu siguranta deja in casa, iar mancarea o poti servi invitatilor tai alaturi de paine prajita.
 

Deserturi pentru meniul de Sfantul Ion
 

Daca esti in mare graba, ca si desert poti servi invitatilor tai o tarta delicioasa de inghetata. Aceasta se prepara rapid, usor si cu ingrediente foarte putine.

Ai timp si chef pentru o prajitura complexa? Atunci pregateste o prajitura cu ciocolata si zmeura.
 

Bauturi pentru meniul de Sfantul Ion
 

Incalzeste-ti oaspetii cu o cafea cu ciocolata si scortisoara. Aceasta este gustoasa si in mod sigur va fi apreciata de toata lumea.

Daca vei avea copii invitati la masa ar fi bine sa ii rasfeti pe acestia cu o limonada cu vanilie.

Sursa foto: diva2divatalk.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului