Feluri principale

#usturoi #retete paste #miel #rozmarin

Miel cu rozmarin

Mielul <a id="xirtireh" title="cu" href="//www.comunicatedepresa.ro/cu/">cu rozmarin este un preparat savuros, potrivit pentru masa de Paste. Poti lasa carne de miel la macerat chiar si 24 de ore. Vei obtine o friptura frageda si aromata. Mielul cu rozmarin se serveste cu piure de cartofi si sos. Pe deasupra mai poti presara si putin patrunjel.
 

Ingrediente pentru mielul cu rozmarin
 

 

Cum se prepara mielul cu rozmarin
 

Intr-un bol amesteca usturoiul cu rozmarinul, sarea si piperul. Unge carnea de miel cu aceasta compozitie.

Aseaza carnea de miel intr-o tava. Da tava la cuptorul incins pentru 2 ore. Cand este gata, lasa carnea sa se raceasca timp de 15 minute, inainte de a felia.

Toarna sosul care s-a lasat de miel intr-o cratita. Adauga amidonul si supa de vita. Amesteca bine. Lasa pe foc pana da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa pana sosul se ingroasa.
 

Cum se serveste mielul cu rozmarin
 

Mielul cu rozmarin se serveste cu piure de cartofi. Deasupra toarna cateva linguri de sos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare