Feluri principale

#paine #retete cu dovleac #retete cu branza #paine cu branza #retete paine #paine cu dovleac

Paine cu branza si dovleac

Painea cu branza si dovleac este usor de preparat, foarte aromata si gustoasa. Se serveste calda, cu diverse alte preparate.


Ingrediente pentru painea cu branza si dovleac

 

  • 400 grame faina
  • 10 grame zahar brun
  • 30 grame drojdie
  • 200 grame piure de dovleac
  • 150 grame parmezan ras
  • 10 grame unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper


Cum se prepara painea cu branza si dovleac


Intr-un bol amesteca faina cu zaharul, drojdia, sarea si piperul. Adauga o cana de apa, piureul de dovleac si branza. Amesteca bine.

Transfera coca pe o planseta si framanta bine. Formeaza apoi o bila, tranfera intr-un bol si da la rece peste noapte.

Unge o tava cu unt si tapeteaza cu faina. Framanta apoi bine coca si adauga in tava. Mai lasa la dospit timp de o ora.

Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge painea cu ou si da la cuptor pentru 50 de minute.


Cum se serveste painea cu branza si dovleac


Painea cu branza si dovleac se serveste ca atare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare