Pastele cannelloni cu legume de vara sunt delicioase si usor de preparat. Aceasta reteta italieneasca incorporeaza savoarea rosiilor si aromele estivale ale legumelor.
Ingrediente pentru pastele cannelloni cu legume de vara
- ulei de masline
- 1 vanata tocata
- 1 ceapa tocata
- 1 ardei gras rosu tocat
- 4 rosii tocate
- 100 grame ciuperci tocate
- 400 grame pasta de tomate
- 250 grame paste cannelloni
- 40 grame pesmet
- 40 grame parmezan ras
- busuioc proaspat.
Cum se prepara pastele cannelloni cu legume de vara
Intr-o tigaie incinge uleiul de masline si adauga vinetele, ceapa si ardeiul. Lasa la calit timp de 3 minute. Adauga rosiile si ciupercile si mai lasa pe foc timp de 2 - 3 minute.
Adauga si 2 linguri de pasta de rosii. Asezoneaza cu sare si piper si ia de pe foc.
Incinge cuptorul la 200 de grade si unge cu putin ulei de masline o tava. Umple pastele cannelloni cu umplutura de legume si aseaza in tava. Peste paste toarna sosul de rosii.
Intr-un bol amesteca pesmetul cu parmezanul si presara peste paste. Da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Cum se servesc pastele cannelloni cu legume de vara
Pastele cannelloni cu legume de vara se servesc cu busuioc proaspat tocat.