Pastele cu pui, branza si spanac sunt un preparat savuros, aromat si satios. Sunt ideale pentru o masa copioasa in familie. Se prepara repede si se servesc calde.
Ingrediente pentru pastele cu pui, branza si spanac
200 grame paste in forma de melc
600 grame carne tocata de pui
200 grame spanac tocat
1 catel de usturoi tocat
20 ml ulei de masline
200 grame branza ricotta
200 grame mozzarella
1 ou
10 grame maioneza
500 grame sos de tomate
100 grame parmezan ras
sare
piper.
Cum se prepara pastele cu pui, branza si spanac
Incinge cuptorul la 200 de grade. Fierbe pastele si apoi scurge-le cand sunt gata. Intr-un bol amesteca spanacul cu carnea de pui. Caleste usturoiul intr-o tigaie incinsa si adauga apoi amestecul de carne si lasa pe foc 5 minute.
Intr-un bol amesteca ricotta cu mozzarella, oul, maioneza, sarea si piperul. Adauga apoi carnea si amesteca bine.
Unge o tava termorezistenta cu putin unt. Toarna in tava o cana de sos de tomate. Umple apoi pastele melc cu umplutura si aseaza in tava. Toarna pe deasupra restul de sos si presara parmezanul.
Da tava la cuptor pentru 40 de minute.
Cum se servesc pastele cu pui, branza si spanac
Pastele cu pui, branza si spanac se servesc ca atare.
- 2012-03-20 2012-03-20
Articole din mancare
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului