Ingrediente:
- 340 g spaghetti sau pene
- 2 linguri de ulei de masline extravirgin
- 3 catei de usturoi, pisati
- ¾ cana de smantana grasa
- ¾ cana de supa de pui
- ¾ amestec de branzeturi italiene
- Sare Kosher
- Piper negru proaspat macinat
- 2 linguri de patrunjel proaspat tocat
Mod de preparare:
Pune la fiert apa cu putina sare, intr-o oala mare. Cand apa incepe sa fiarba, adauga pastele. Intre timp, intr-o tigaie cu putin ulei, caleste usturoiul, adauga smantana, supa de pui si jumatate de cana din apa in care au fiert pastele. Amesteca pana cand pastele sunt complet acoperite cu sosul.
Ia tigaia de pe foc si adauga branza rasa. Amesteca bine, astfel incat pastele sa se imbibe in sosul obtinut. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si garniseste cu patrunjel.