O portie de paste delicioase este intotdeauna bine venita. Iata o reteta de paste milaneze a carei preparare nu dureaza mai mult de 20 de minute.
De ce ingrediente ai nevoie:
- 1 pachet de paste
- 100 gr ciuperci
- 200 gr sunca presata
- O bucatica de parmezan
- O ceapa
- O lingura cu ulei de masline
- 5 linguri de sos de rosii
-
Cibru, busuioc, oregano, sare.
Cum se prepara
Se fierb pastele in apa cu sare.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga apoi ciupercile spalate si taiate in cubulete , iar dupa aproximativ 3 minute, se pune si sunca presata taiata bucati.
Se adauga condimentele urmate de sosul de rosii si se amesteca bine – se mai lasa pe foc 3 – 4 minute.
Sosul se amesteca apoi cu spaghetele, iar pe deasupra se rade un strat subtire de parmezan.
Cum se servesc
Spaghetele milaneze se serversc calde, alaturi de un pahar cu vin rosu .